Love me do - häämessujen tunnelmia 2018

January 25, 2018

 

Love me do - häämessut järjestettiin 20-21.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla. Tämä oli toinen kerta, kun osallistuin messuille, mutta tällä kertaa kameroiden kera. Näkemistä ja koettavaa riitti, ja vaikka olin paikalla viikonlopun kumpanakin messupäivänä, jälleen aika loppui kesken, enkä ehtinyt kierrellä ja nähdä kaikkea mitä halusin. Tähän toki vaikuttaa se, että vietin paljon aikaa kuvaamassa muotinäytöstä, ja toisekseen se, että kun kiertelin messuständejä jäin helposti suustani kiinni pitkäksi toviksi. Se toki oli myös hyvin käytettyä aikaa.

 

Yksi tällaisista lämpimistä kohtaamisista oli Maria Duftonin ständi Raggarimorsian, jonka luota löysimme myös mainion meikkaaja-kampaajan Niina Vattulaisen aka Pinni ja Puuteri :) Keskustelimme voimaannuttavasta valokuvaamisesta ja erityisesti tyttöjen tukemisesta. Niina Vattulainen sanoi minusta hienosti, kun kertoi joskus ihmisiä meikattuaan heidän kommentoineen upeaa ulkonäköään, vastaten heille kutakuinkin näin: "Kaikki tämä kauneus oli sinussa jo valmiiksi, mä vain autoin tuomaan sen esiin." Minusta ihan mahtava asenne maskeeraajalta, jonka sanoilla on kuitenkin usein iso vaikutus itsetuntoon. Vapauttavaa, voimaannuttavaa, rohkaisevaa.

 

Love me do oli jälleen upea kokemus, joka täytti kaikki odotukset. Ehkä mieleenpainuvimmaksi kohtaamiseksi koko messuista jäi haastattelutuokio messujen pääjärjestäjän Nonna Sjöbergin kanssa. Olin vaikuttunut Nonnan avoimuudesta ja sydämellisyydestä. Hän kertoi haastattelussa, miten Love me do on saanut alkunsa vaihtoehtoisena "oman heimon"-tapahtumana, jonka järjestävänä voimana on toiminut omat ystävät, sukulaiset ja vapaaehtoiset. Nyt Love me do on toki kasvanut valtavaksi tapahtumaksi, ja väkeäkin on palkattu. Kaikki on kuitenkin saanut alkunsa ruohonjuuritason yhteistyöstä ja siitä, että on vain haluttu luoda ihana tapahtuma hyvällä fiiliksellä. 

 

Tämä hyvä fiilis muuten näkyi ja tuntui kulissien takana. Meidän Valoisia kuvia - tiimi sai lämpimän vastaanoton ja oli vaan ihana seurata sitä toimintakulttuuria, jolla nämä messut on toteutettu. Pieni erityismaininta tähän väliin narikan pitäjille; Love me do:sssa oli varmaan mukavin narikkaväki ever. He, kuten koko muukin Love me do:n porukka, tekivät selvästi asioita sydämellään, ja se näkyy. Pienillä asioilla on väliä.

 

Tällä videolla muutamien näytteilleasettajien ja Nonna Sjöbergin lyhyt haastattelu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Love me do - häämessujen tunnelmia 2018

January 25, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contact me

Have any questions?

Please don´t hesitate to write to us, or give us a call.

we will reply you as soon as we can.

+358 453326318

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Valo Films