Häävideo ja valokuvaus

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

Team Valo Films tarjoaa tunnelmallisten häävideoiden toteutusta ja valokuvausta sekä Suomessa että ulkomailla. 

Häitä valmistellaan usein pitkään ja hartaasti, mutta itse päivä saattaa mennä nopeasti ohitse. Häävideon avulla voit vierailla suuressa päivässäsi yhä uudelleen ja mahdollistat hienoja katseluhetkiä tuleviksi vuosiksi myös läheisillesi. Kuinka jännittävää olisikaan voida "vierailla" esim. vanhempiesi tai muiden läheisten häissä videon kautta vielä vuosikymmeniä myöhemmin.

"The talent and vision you ladies have is beyond comprehension."

- Paula Kirvasmäki, Mennään Naimisiin - häälehti ja häämessut

"Ilona and her wonderful team filmed our wedding and did a great job. They are friendly and organized. Highly recommended. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️" - Mansoor Afzali

"Uskomatonta ammattitaitoa, näkemystä ja kokemusta tiukassa mimmipaketissa. Häissä nähty video oli mahtava, en malta odottaa itse häävideota. You rock!" - Elisa Gylden, tuottaja

1/14

Aneten ja Jetonin häitä vietettiin maagisena päivänä 18.8.2018 tyylikkäässä Hotelli Sveitsissä Hyvinkäällä.

Hinnasto

Häävideot
alk. 2500€ (sis. alv 24%)
 

Kuvaustyöt hoidetaan pääasiassa 2-3 hengen kuvaustiimeinä, joita tarpeen tullen täydennetään myös muilla luotettavilla ja tarkoin valituilla kuvaajilla. Valo Films - tiimin ominaispiirteitä on lämminhenkisyys sekä positiivinen asenne.

Meidän kanssa on helppoa ja vaivatonta kommunikoida - voit kysyä mitä vaan, vastaamme sähköposteihin mahdollisimman nopeasti. Meidän kanssa voi myös jutella puhelimitse tai skypen välityksellä kaikkeen kuvaukseen liittyvästä, myös ennen tilausvahvistusta. Puhelin / skypekonsultaatiot ovat maksuttomia, ja meidän kanssa voi sopia ilmaisen tapamisen myös esim. kahvilaan Helsingissä.

Yksilöllinen suunnittelu - teemme tätä työtä hääparia varten, ja haluamme tehdä kuvaustöistämme hääparin näköisiä. Olemme joustavia, luovia ja avoimia, joten lähde rohkeasti ideoimaan kanssamme.

Valo Films - ydintiimi

Ilona Oranen

Asiakaspalvelu, valo- ja videokuvaus

Asta Oranen

Valo- ja videokuvaus, ilmakuvaus

Amanda Oranen

Editointi

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

ilona.oranen@gmail.com

puh :+358 453326318

Ota yhteyttä

Alla olevalla yhteydenottolomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai tarjouspyynnön. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian.